fbpx

25 december 2021 | 20:30 - 02:00

abba fever

Op zaterdag avond 25 december starten wij met de 3e editie van het Spanbân Festival en hoe! Het is ons geslaagd om dé ABBA Coverband van Nederland vast te leggen. ABBA FEVER, onder andere bekend van o.a. Oerrock en Paaspop.

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat!  

Op het Spanbân podium zorgen de twee zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny voor een levensechte seventiessfeer. A-Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums, de sfeervolle podiumsetting inclusief witte vleugel op het podium en de adembenemende stemmen van onze zangeressen die niet te onderscheiden zijn van de echte ABBA-dames. Dit alles maakt een show van A-Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

Dus zet ABBA maar op repeat op je Spotify, want dit wil je meezingen! 

| Kaarten vanaf 4 december 10:00 in de verkoop. |

29 december 2021 | 17:00 - 00:00

Muziekbingo & Tiroler bierfest

Hoog boven in het Eastermarder sealtsje ontvouwt zich op woensdag 29 december het Tiroler bierfest met muziekbingo. Op deze avond waant u zich op de gletsjer en verwachten wij u in lederhosen en Dirndl om het sfeertje compleet te maken. Na twee jaar pubquiz innoveren we met de muziekbingo en wordt het een gigantisch meezingfeest inclusief mooie prijzen. Deze avond wordt onvergetelijk, met grote en kleine verrassingen.

Deze avond was de afgelopen twee jaar heel snel uitverkocht. De kaarten gaan op 4 december om 10:00 uur in de verkoop. Dus wees er bij want op=op!

| Het is de bedoeling dat er per team/tafel 1 kaart gekocht wordt. Deze kaart biedt zitplaats voor maximaal 8 personen aan een biertafel en geeft toegang tot deelname aan de muziekbingo en de rest van de avond. |

31 december 2021 | 22:00 - 04:00

oudejaars avond

De laatste avond van deze editie wordt ingeluid met een indrukwekkende vuurwerkshow. Aansluitend zal de DJ de grootste hits draaien en mag er gedanst worden tot in de late uurtjes!

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Vanaf 19:00 is er voor de kinderen een kleine vuurwerkshow en aansluitend een kinderdisco.

Scroll naar top
WhatsApp chat