fbpx

28 december 2021 | 17:00 - 00:00

Muziekbingo & Tiroler bierfest

Dag 1 van Spanbânfestival 2022

Hoog boven in het Eastermarder sealtsje ontvouwt zich op woensdag 28 december het Tiroler bierfest met muziekbingo. Op deze avond waant u zich op de gletsjer en verwachten wij u in lederhosen en Dirndl om het sfeertje compleet te maken. Na twee jaar pubquiz innoveren we met de muziekbingo en wordt het een gigantisch meezingfeest inclusief mooie prijzen. 

Deze avond was de afgelopen twee jaar heel snel uitverkocht. De kaarten gaan op 3 december om 11:00 uur in de verkoop. Dus wees er bij want op=op!

| Het is de bedoeling dat er per team/tafel 1 kaart gekocht wordt. Deze kaart biedt zitplaats voor 4 personen en geeft toegang tot deelname aan de muziekbingo en de rest van de avond. |

30 december 2021 | 20:30 - 02:00

Alice springs & BAKKER EN NIEHAUS

Dag 2 van Spanbânfestival 2022.

We beginnen de avond met Bakker & Niehaus, deze heren staan in het voorprogramma van Alice Springs. Met gitaar en of viool in hand spelen deze topper allerlei soorten muzikale invloeden van country tot pop en van rock ’n roll tot Ierse folk. Dit alles word gespeeld door een mix van elektrische gitaar, akoestische gitaar, viool en een basdrum.

Alice Springs is de party folk act van Nederland! Met meer dan 1000 shows laat Alice Springs je al 10 jaar meebrullen op de grootste festivals en feesttenten zoals Oerrock, Glemmer, Dicky Woodstock en Veenhoop Festival. Met een dikke show van opzwepende folk/feestsongs in compleet eigen stijl knallen de violen en banjo’s je letterlijk om de oren: Cotton eyed joe, Whiskey in the jar, Little lion man en Thank god I’m a country boy. LET’S FOLK!

31 december 2021 | 22:00 - 04:00

oudejaars avond

Dag 3 van Spanbânfestival 2022

De laatste avond van deze editie wordt ingeluid met een indrukwekkende vuurwerkshow. Aansluitend zal de DJ de grootste hits draaien en mag er gedanst worden tot in de late uurtjes!

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Vanaf 19:00 is er voor de kinderen een kleine vuurwerkshow en aansluitend een kinderdisco.

Scroll naar top
WhatsApp chat