fbpx

28 december 2022 | 18:00 - 00:00

Muziekbingo & Tiroler bierfest

Dag 1 van Spanbânfestival 2022

Hoog boven in het Eastermarder sealtsje ontvouwt zich op woensdag 28 december het Tiroler bierfest met muziekbingo. Op deze avond waant u zich op de gletsjer en verwachten wij u in lederhosen en Dirndl om het sfeertje compleet te maken. Na twee jaar pubquiz innoveren we met de muziekbingo en wordt het een gigantisch meezingfeest inclusief mooie prijzen. 

Deze avond zal onder muzikale begeleiding zijn van DJ Repke en Marjolein Heijltjes, welke een Heléne Fischer tribute zal doen. Verwacht geen standaard Helene Fischer tribute act, geen look-a-like of imitatie, maar een eigen, aanstekelijke ode aan de Duitse zangeres. Marjolein Heijltjes zingt de bekende nummers van Helene Fischer zoals ‘Atemlos’, maar verrast het publiek ook met uitstapjes naar andere Duitse iconische zangeressen zoals Marianne
Rosenberg (‘Ich bin wie du’) en Anna-Maria Zimmermann (‘Himmelblaue Augen’).

Marjolein heeft met diverse bands en het Duitse duo Otto und Marie al menig Oktoberfest op z’n kop gezet,
maar alleen weet ze ook prima haar vrouwtje te staan. Met haar spontaniteit en enthousiaste uitstraling zet ze
elke zaal in beweging tot er luidkeels mee wordt gezongen. Daarnaast brengt ze met haar prachtige, loepzuivere stem de nummers met verve, zoals ze bedoeld zijn.
 

30 december 2021 | 20:30 - 01:00

Alice springs & BAKKER EN NIEHAUS

Dag 2 van Spanbânfestival 2022.

We beginnen de avond met Bakker & Niehaus, deze heren staan in het voorprogramma van Alice Springs. Met gitaar en of viool in hand spelen deze topper allerlei soorten muzikale invloeden van country tot pop en van rock ’n roll tot Ierse folk. Dit alles word gespeeld door een mix van elektrische gitaar, akoestische gitaar, viool en een basdrum.

Alice Springs is de party folk act van Nederland! Met meer dan 1000 shows laat Alice Springs je al 10 jaar meebrullen op de grootste festivals en feesttenten zoals Oerrock, Glemmer, Dicky Woodstock en Veenhoop Festival. Met een dikke show van opzwepende folk/feestsongs in compleet eigen stijl knallen de violen en banjo’s je letterlijk om de oren: Cotton eyed joe, Whiskey in the jar, Little lion man en Thank god I’m a country boy. LET’S FOLK!

31 december 2021 | 22:00 - 04:00

oudejaars avond

Dag 3 van Spanbânfestival 2022

De laatste avond van deze editie wordt ingeluid met een indrukwekkende vuurwerkshow. Aansluitend zal de DJ de grootste hits draaien en mag er gedanst worden tot in de late uurtjes!

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Vanaf 19:00 is er voor de kinderen een kleine vuurwerkshow en aansluitend een kinderdisco.

Scroll naar top
WhatsApp chat