28 december 2023 | 18:00 - 00:00

Muziekbingo & Tiroler bierfest

Dag 1 van Spanbânfestival 2023

Hoog boven in het Eastermarder sealtsje ontvouwt zich op donderdag 28 december het Tiroler bierfest met muziekbingo. Op deze avond waant u zich op de gletsjer en verwachten wij u in lederhosen en Dirndl om het sfeertje compleet te maken. Na twee jaar pubquiz innoveren we met de muziekbingo en wordt het een gigantisch meezingfeest inclusief mooie prijzen. 

Deze avond zal onder muzikale begeleiding zijn van DJ Repke. 

30 december 2021 | 20:30 - 01:00

Hollandse avond

Dag 2 van Spanbânfestival 2022.

We zijn dit jaar weer trots om jullie een onvergetelijke avond vol Hollandse muziek te presenteren! Op deze bijzondere gelegenheid zullen drie geweldige artiesten het podium betreden en de festivalsfeer naar ongekende hoogten tillen. Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, dans en onmiskenbare Nederlandse klanken, want Lucas & Gea, Bertus Sipma en Peter van Dekken zullen het festivalterrein doen bruisen!

🎤 Lucas & Gea Dit getalenteerde duo staat bekend om hun warme stemmen en aanstekelijke energie. Met een indrukwekkende carrière en een repertoire vol hits, beloven Lucas & Gea een optreden dat het publiek van begin tot eind zal betoveren. Laat je meevoeren door hun melodieuze klanken en geniet van de onmiskenbare charme die dit duo met zich meebrengt.

🎸 Bertus Sipma Een Hollandse muziekavond zou niet compleet zijn zonder de karakteristieke klanken van Bertus Sipma. Met zijn kenmerkende stemgeluid en authentieke uitstraling weet Bertus het publiek moeiteloos te raken. Verwacht een optreden vol emotie, passie en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid. Bertus Sipma staat garant voor een avond waarbij je ongetwijfeld de dansvloer op wilt!

🎶 Peter van Dekken De avond wordt compleet gemaakt met het optreden van Peter van Dekken. Zijn muzikale talent en podiumervaring zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Met een mix van bekende hits en eigen nummers weet Peter het publiek te boeien en te vermaken. Een feestelijke ambiance is gegarandeerd wanneer Peter van Dekken het podium betreedt.

Koop snel je kaartjes en beleef samen met ons een feestelijke avond vol gezelligheid en goede muziek!

31 december 2021 | 22:00 - 04:00

oudejaars avond

Dag 3 van Spanbânfestival 2022

De laatste avond van deze editie wordt ingeluid met een indrukwekkende vuurwerkshow. Aansluitend zal de DJ de grootste hits draaien en mag er gedanst worden tot in de late uurtjes!

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Vanaf 19:00 is er voor de kinderen een kleine vuurwerkshow en aansluitend een kinderdisco.

Scroll naar boven
WhatsApp chat