fbpx

Donderdag 31 december

Kindervuurwerk/disco - 19:00 tot 20:00

Voor onze jongste dorpsgenoten is wakker blijven tot het nieuwe jaar een hele klus. Maar toch willen zij ook graag vuurwerk zien! Daarom vanaf 19:00 een knallende vuurwerkshow voor de jeugd, uiteraard met traktatie! Daarna is het voetjes van de vloer met de kinder disco. Tot 20:00 kan er volop gedanst worden met de hits van o.a. K3 en de kinderen voor kinderen!

Top2000 café - 21:00 tot 00:30

Samen het jaar afsluiten met de grootste hits allertijden in een gezellige setting. Wie staat er dit jaar op nummer 1?

Vuurwerkshow - 00:30 tot 01:00

Dé spanbân die Eastermar bijeen brengt. Het dorp bundelt de krachten voor een spetterende vuurwerkshow voor jong en oud. Spektakel gegarandeerd!

Feest - 01:00 tot 05:00

Met feest DJ Niek swingend het nieuwe jaar in! Deze opkomende DJ voelt als geen ander de sfeer in de zaal aan en entertaint jong en oud. Als vanaf zijn geboorte gek van muziek, zingend met een microfoon in zijn hand of met een vette (lucht)gitaarsolo stond hij midden in de kamer te swingen. Vanaf zijn 16e is hij als jonge, ambitieuze discjockey onderweg om van elk feestje weer een Feest te maken. Ja, met hoofdletter F. Het liefst bouwt hij elke dag een feestje!

 Het publiek lezen is een kunst die elke DJ moet beheersen, dan pas kun je een goed feest maken. Hij probeert zich te onderscheiden door veelvuldig gebruik te maken van de microfoon, om al presenterend contact te maken met het publiek. Opzwepende hits afgewisseld met all-time klassiekers. Voetjes van de vloer!

Scroll naar top
WhatsApp chat